Overzicht van projecten

Hier vindt u een overzicht van de projecten die Veiling Met Een Missie helpt te ondersteunen. Hier gaan uw bijdragen naartoe.

Merauke Papua Indonesia

Al vele jaren ontvang ik financiƫle ondersteuning vanuit Zoeterwoude, eerst vanuit de Missieveiling en de laatste jaren vanuit de Veiling met een Missie. Het grootste gedeelte van de bijdragen is gegaan naar sociaal-economische activiteiten, die de Papuas ten goede komen in het zuiden van het voormalige Nederlandse Nieuw Guinea.


Lees meer

Stichting Psychiatrie over de Grens

De stichting Psychiatrie over de Grens (POG) stelt zich ten doel de kwaliteit van leven te verbeteren van patiƫnten met een psychotische kwetsbaarheid en hun families in lage-inkomenslanden.


Lees meer

Stichting Amigos: Bolivia-projecten voor kwetsbare kinderen

Sinds de oprichting in 2003 ontvangt Stichting Amigos jaarlijks ondersteuning voorheen van de Missieveiling, tegenwoordig Veiling met een Missie. In al die jaren heeft Stichting Amigos met deze steun veel organisaties die werken met kwetsbare kinderen en jongeren blij kunnen maken.


Lees meer

Eliya Children home in Sri Lanka

Het Eliya kindertehuis in de kustplaats Tangalle, in het zuiden van Sri Lanka, is een van de goede doelen, die sinds 2011 ondersteuning krijgt van de Veiling met een Missie in Zoeterwoude.


Lees meer

Morogoro Support Foundation

De Morogoro Support Foundation (MSF) is op 12 januari 1998 opgericht vanuit het Alrijne Ziekenhuis te Leiderdorp. Het doel van de Stichting is om het St. Kizito hospital in Mikumi , Tanzania, te ondersteunen.


Lees meer

Dutch Dental Care Foundation

Dutch Dental Care is een stichting die opgezet is door tandartsen om in Kenia gratis tandheelkundige hulp te verlenen aan kinderen.


Lees meer